ZadelpasservicePasst der SättelSaddle fitting

Service

Zadelpasservice

Zadelpasservice aan huis

Voor het aanmeten van een nieuw zadel komen wij in geheel Nederland aan huis. Wij maken indien nodig zadels op maat. Uw paard laat zich het beste beoordelen in de omgeving die voor hem bekend is, dat maakt het mogelijk dat wij in een ontspannen sfeer kunnen kijken welk zadel het beste past bij het paard en bij de ruiter.

Onze zadelpasbus is ingericht met vele verschillende zadels in verschillende merken, types, maten en leersoorten. Wij bieden de mogelijkheid om zadels uit te proberen. Wanneer u een nieuw zadel wilt kopen kunt u ook vergelijken met zadels van alle bekende merken en het Fryso® zadel. Wij zijn er voor het paard maar kijken natuurlijk ook naar de ruiter/amazone. U kunt het zadel kiezen dat het beste bij uw zit past.

Indien u een zadel koopt in de hogere prijsklasse (> € 1500,00) dan rekenen wij geen paskosten.
Wij rekenen € 75,00 voor het aanmeten van een zadel in de prijsklasse tot € 1500,00 en als u besluit niet tot aankoop van een zadel over te gaan nadat wij zijn komen passen.
Binnen Nederland rekenen wij geen voorrijkosten, tenzij u van de aanschaf van een zadel afziet nadat wij zijn komen passen. Wij brengen dan 20 ct p/km enkele reis (gebaseerd op routenet.nl) in rekening.
Extra reiskosten zoals bijv. veerbootkosten worden altijd doorberekend.
De aanmeet- en evt. reiskosten brengen wij ter plekke contant bij u in rekening.

Zadel passen

U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een zadelpas-afspraak op de volgende wijze:
* via ons telefoonnummer:  0512-382075;
* via ons faxnummer: 0512-383546;
* via het e-mailformulier (bij vraag/opmerking zadelpasafspraak vermelden), wij nemen dan contact op met u.

Wilt u een zadel bestellen dan komen wij in Nederland bij voorkeur aan huis passen met onze zadelpasservice. Neemt u dan op bovenstaande wijze contact met ons op.

Woont u in het buitenland en u wilt graag dat wij een zadel komen aanmeten, neem dan contact met ons op of dit mogelijk is. Buiten Nederland berekenen we altijd € 75 paskosten en voorrijkosten op basis van 20 ct p/km enkele reis (gebaseerd op routenet.nl).

Indien we niet bij het paard komen kijken hebben wij het liefst zoveel mogelijk informatie: rompomvang, stokmaat, leeftijd, ras, afstamming, type, foto’s en/of evt video’s. Ook maken we gebruik van een maatformulier/schets van het paard, deze kunt u hieronder downloaden of wordt op aanvraag toegestuurd. Foto’s van het paard zien wij het liefst ‘en profil’ (van de zijkant genomen).
Het onderstaande zadelbestelformulier graag in zijn geheel invullen door de klant

Klik hier om het Zadelbestelformulier te downloaden

Klik hier om het Maatformulier te downloaden

Als u middels e-mail, fax of per post een zadel bij ons hebt besteld, dan nemen wij contact met u op om alle gegevens door te nemen voordat tot definitieve bestelling wordt overgegaan.

advies nodig? Mail ons of bel 0512 382 075