GarantiesHerstellergarantie / GewährleistungWarranty

Over ons

Garanties

Aanschaf nieuw Fryso*) zadel
Het Fryso zadel is op ambachtelijke wijze en geheel met de hand vervaardigd en de kussens zijn gevuld met 100 % schapenwol.
Wij garanderen u dat dit zadel u en uw paard lang van dienst zal zijn.
Wij geven 5 jaar garantie op de zadelboom en 1 jaar op het leer, uiteraard bij normaal gebruik. Leer is een uniek natuurproduct gemaakt van huiden waarin allerlei natuurlijke kenmerken aanwezig zijn, zoals kleurverschillen, littekens, aderen of insectensteken. Ze gelden als tekenen van echtheid.

Er worden alleen klachten onder garantie behandeld als deze zijn ontstaan bij normaal gebruik, dit ter onzer beoordeling.

Bij aanschaf ontvangt u van ons een garantiebewijs dat uitsluitend geldig is indien voorzien van ons stempel en handtekening, tot 60 maanden na aankoopdatum.

De garantie is enkel overdraagbaar aan derden met originele aankoop-factuur.

*) Bij aanschaf van een zadel van een ander merk, gelden de daarop van toepassing zijnde garantievoorwaarden.

Opvullen zadel
Er wordt nadrukkelijk geen garantie gegeven op de vulling van het zadel. Immers het gebruik van het zadel en de combinatie van ruiter en paard bepalen de conditie van de vulling.

Bij elk nieuw zadel wordt informatie verschaft over het opvullen van het zadel. Een paard is een levend wezen en aan verandering onderhevig. Dit betekent dat het een goede zaak is om de pasvorm van uw zadel op uw paard jaarlijks te laten controleren. 

advies nodig? Mail ons of bel 0512 382 075