Lora BurgerLeonie EvinkLeonie Evink

Referenties

Lora Burger

 

Samen met mijn instructeur en partner Henk van Mourik streven wij er naar om onze paarden zo goed mogelijk op te leiden in de dressuursport. 


Een passend zadel is daarbij heel belangrijk. Dit merkte ik een aantal jaren geleden toen ik voor het eerst Marian Raven bij ons op stal kreeg voor het opvullen van mijn zadel. Het zadel waar ik toen mee reed bleek niet goed te passen op mijn paard en ze adviseerde om een ander zadel aan te schaffen. Dit hebben wij toen gedaan en ons paard begon meteen beter haar bewegingen af te maken. Na enkele jaren met de opvulservice van Marian is het toch zover gekomen dat ons paard uit haar Fryso zadel is gegroeid en toe was aan een breder zadel.

Toen hebben wij een nieuw Fryso zadel gekocht die aangemeten is door Sybren Minkema, waar we tot nu toe elke dag nog erg blij mee zijn! Mijn andere Fryso zadel is helemaal aangemeten en opgevuld voor ons andere Friese paard.

De paarden bewegen erg fijn en reageren nooit met aansingelen of iets dergelijks. Zowel de opvulservice als de passervice voor een nieuw zadel zou ik iedereen aanraden, het zijn echte vakmensen, komen zelf uit de sport en zien heel goed wat het paard en ruiter nodig heeft.

 

Naam: Lora Burger

Woonplaats: Purmer

Type Fryso:  Fryso Profile & Fryso Comfort AE Special

Website: Dressuurstal Lora Burger

 

 

advies nodig? Mail ons of bel 0512 382 075