DutchEnglishGerman
Home Over ons

Tweespan Exclusive Ruitersport

Fryso® is een wereldwijd geregistreerd merk waaronder Tweespan Exclusive Ruitersport haar speciaal ontwikkelde paardenzadels op de markt brengt. Tweespan Exclusive Ruitersport VOF te Boornbergum is dé ruitersportzaak van het Noorden met excellente service en betrouwbaar advies als specialiteit. Met ons eigen merk Fryso Zadels zijn wij specialist in het aanmeten en verkopen van zadels voor (Friese) paarden. Daarnaast meten wij ook zadels van Wintec, Bates en Arena aan. Dit doen wij door heel Nederland en ook over de grens in Duitsland, België en Denemarken.

Onze expertise

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging voor zadel- en tuigdeskundigen: VZTD. Deze vereniging garandeert met opleidingen en jaarlijkse bijscholing dat haar leden op het gebied van vakmanschap, paardenwelzijn en service altijd voorop lopen.

Al onze 5 zadelpassers zijn MSFC of Saddle Professional gekwalificeerd en dagelijks op pad om bij paarden nieuwe zadels aan te meten en zadels op te vullen of repareren. Ook heeft één van onze zadelpassers de volledig bitfit-opleiding van het IE EBF gevolgd. Met het volgen van deze opleidingen en jaarlijkse interne en externe bijscholing kunnen wij u garanderen dat wij het beste advies kunnen geven en de beste service kunnen verlenen, zodat uw paard gelukkig en gezond kan blijven onder het zadel.

Onze zadelpassers worden ondersteund door 3 medewerkers die werkzaam zijn in onze winkel. Zij bieden onze hen ondersteuning bij het plannen van afspraken, geven gespecialiseerd advies (telefonisch of in de winkel), helpen winkelbezoekers en verwerken webshoporders.

   

Samenwerking KFPS

Tweespan Exclusive Ruitersport/Fryso zadel is bovendien bijzonder trots dat wij ons hoofdsponsor van het KFPS mogen noemen en exclusief leverancier van de KFPS collectie zijn. Samen met het KFPS zetten wij ons in voor het behoud en de ontwikkeling van het Fries paard, bijvoorbeeld met de Fryso Florian Bokaal, een competitie voor talentvolle jonge dressuur- en tuigpaarden.

  • 100% Handgemaakt
  • Eigen pas en meetservice
  • +25 jaar kennis & ervaring
  • Echt Engels leer + 1 jaar garantie
  • 5 Jaar garantie op de boom
  • Bezoek onze paardensportwinkel >
Meer weten over onze zadels of een service-afspraak plannen?

Kijk voor ons uitgebreide assortiment ook eens op www.tweespan.com. Hier bieden wij een compleet assortiment producten aan voor ruiters, menners en alle andere paardenliefhebbers. Van alledaagse benodigdheden voor de verzorging en training van uw paard, tot prachtige wedstrijdbenodigdheden, de nieuwste mode van populaire ruitersportmerken en op maat gemaakte rijlaarzen. Daarnaast bieden wij ook een was- en reparatieservice voor dekens en borduurservice van namen en logo’s op dekjes, dekens en kleding.

Uiteraard ontvangen we u ook maar al te graag in de winkel om u advies te geven en te helpen met uw keuze. Ook kunt u hier onze tweedehands zadels bekijken.

Lees ook:

Onze Zadelspecialisten

Sybren Minkema

Actief in dressuur en tuigsport met Friese paarden. Gespecialiseerd in (Fryso) zadels aanmeten.

Emma Spoelstra – Kingma

Actief in dressuursport (KWPN en Fries). Gespecialiseerd in (Fryso) zadelsopvullen, zadel reparatie, Bit- en Bridle fitter en aanmeten De Niro rijlaarzen.

Marian Raven

Actief in spring en dressuursport (KWPN). Gespecialiseerd in (Fryso) zadels opvullen en repareren.

Elzelien Renssen

Actief in fokkerij van Friese paarden.Gespecialiseerd in zadels aanmeten klantcontact en ruitersportartikelen verkopen, aanmeten De Niro rijlaarzen.

Rianne de Jong – Struijs

Actief in dressuursport. Gespecialiseerd in ruitersport artikelen verkopen, webshop beheer, Social Media, klantcontact en aanmeten De Niro rijlaarzen.

Meinie Kampen

Actief in dressuursport. Tweespan winkel en webshop, advies en verkoopmedewerkster, Social Media en aanmeten De Niro rijlaarzen.

Anna Maaike Fokkema

Anna Maaike heeft jarenlang met Friese paarden gewerkt, nu rijdt en ment ze met haar tuiger. Gespecialiseerd in zadels opvullen en repareren.

Marrit de Vries

Marrit is actief in de dressuursport met zowel Friese paarden als KWPNers. Gespecialiseerd in zadels opvullen en repareren.