DutchEnglishGerman
Home Over ons

Tweespan Exclusive Ruitersport

Fryso Zadels is een onderdeel van Tweespan Exclusive Ruitersport VOF te Boornbergum en is gespecialiseerd in het aanmeten en verkopen van zadels op maat. Dit doen wij door geheel Nederland en ook over de grens in Duitsland en België.

Wij hebben 5 medewerkers werkzaam in de buitendienst om zadels aan te meten en om zadels te controleren/op te vullen. Daarnaast zijn er nog 3 medewerkers werkzaam op kantoor en in de winkel, voor ondersteuning van de buitendienst, het verwerken van de webshopbestellingen en gespecialiseerd advies geven per telefoon of fysiek in de showroom. Onze buitendienstmedewerkers zijn MFSC getraind/gekwalificeerd.

  • 100% Handgemaakt
  • Eigen pas en meetservice
  • +25 jaar kennis & ervaring
  • Echt Engels leer + 1 jaar garantie
  • 5 Jaar garantie op de boom
  • Bezoek onze paardensportwinkel >
Meer weten over onze zadels of een service-afspraak plannen?

In onze Ruitersportspeciaalzaak Tweespan Exclusive te Boornbergum werken in totaal 8 deskundige medewerkers. Kijk voor ons uitgebreide assortiment ook eens op www.tweespan.com. Naast levering van zadels van Wintec, Arena en Bates hebben wij in onze zadelmakerij ons eigen zadel ontwikkeld. Fryso® is een wereldwijd geregistreerd merk waaronder Tweespan Exclusive Ruitersport haar speciaal ontworpen paardenzadels op de markt brengt.

Lees ook:

Onze Zadelspecialisten

Sybren Minkema

Actief in dressuur en tuigsport met Friese paarden. Gespecialiseerd in (Fryso) zadels aanmeten.

Emma Spoelstra – Kingma

Actief in dressuursport (KWPN en Fries). Gespecialiseerd in (Fryso) zadelsopvullen, zadel reparatie, Bit- en Bridle fitter en aanmeten De Niro rijlaarzen.

Marian Raven

Actief in spring en dressuursport (KWPN). Gespecialiseerd in (Fryso) zadels opvullen en repareren.

Elzelien Renssen

Actief in fokkerij van Friese paarden.Gespecialiseerd in zadels aanmeten klantcontact en ruitersportartikelen verkopen, aanmeten De Niro rijlaarzen.

Rianne de Jong – Struijs

Actief in dressuursport. Gespecialiseerd in ruitersport artikelen verkopen, webshop beheer, Social Media, klantcontact en aanmeten De Niro rijlaarzen.

Meinie Kampen

Actief in dressuursport. Tweespan winkel en webshop, advies en verkoopmedewerkster, Social Media en aanmeten De Niro rijlaarzen.

Annamaaike Fokkema

Anna Maaike Fokkema

Anna Maaike heeft jarenlang met Friese paarden gewerkt, nu rijdt en ment ze met haar tuiger. Ze volgt momenteel de opleiding tot zadelpasser bij Saddle Professional en onze interne opleiding.

Marrit de Vries

Marrit de Vries

Marrit is actief in de dressuursport met zowel Friese paarden als KWPNers. Ze volgt momenteel de opleiding tot zadelpasser bij Saddle Professional en onze interne opleiding.