DutchEnglishGerman
Home Over ons

Tweespan Exclusive Ruitersport

Fryso® is een wereldwijd geregistreerd merk waaronder Tweespan Exclusive Ruitersport haar speciaal ontwikkelde paardenzadels op de markt brengt. Tweespan Exclusive Ruitersport VOF te Boornbergum is dé ruitersportzaak van het Noorden met excellente service en betrouwbaar advies als specialiteit. Met ons merk Fryso Zadels zijn wij specialist in het aanmeten en verkopen van zadels voor (Friese) paarden. Daarnaast meten wij ook zadels van Wintec, Bates en Arena aan. Dit doen wij door heel Nederland en ook over de grens in Duitsland, België en Denemarken. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging voor zadel- en tuigdeskundigen: VZTD

Wij hebben 5 MSFC gekwalificeerde medewerkers werkzaam die dagelijks op pad zijn om bij paarden nieuwe zadels van Fryso, Wintec, Bates en Arena aan te meten, en zadels van alle merken te controleren en op te vullen of repareren. Ook helpen wij u met het aanmeten van bitten en hoofdstellen. Dit doen zij allemaal bij u op locatie. Onze zadelpassers worden ondersteund door 3 medewerkers die werkzaam zijn in onze winkel. Zij bieden onze hen ondersteuning bij het plannen van afspraken, geven gespecialiseerd advies (telefonisch of in de winkel), helpen winkelbezoekers en verwerken webshoporders.

Tweespan Exclusive Ruitersport/Fryso zadel is bovendien bijzonder trots dat wij ons hoofdsponsor van het KFPS mogen noemen en exclusief leverancier van de KFPS collectie zijn.

  • 100% Handgemaakt
  • Eigen pas en meetservice
  • +25 jaar kennis & ervaring
  • Echt Engels leer + 1 jaar garantie
  • 5 Jaar garantie op de boom
  • Bezoek onze paardensportwinkel >
Meer weten over onze zadels of een service-afspraak plannen?

Kijk voor ons uitgebreide assortiment ook eens op www.tweespan.com. Hier bieden wij een compleet assortiment producten aan voor ruiters, menners en alle andere paardenliefhebbers. Van alledaagse benodigdheden voor de verzorging en training van uw paard, tot prachtige wedstrijdbenodigdheden, de nieuwste mode van populaire ruitersportmerken en op maat gemaakte rijlaarzen. Daarnaast bieden wij ook een was- en reparatieservice voor dekens en borduurservice van namen en logo’s op dekjes, dekens en kleding.

Uiteraard ontvangen we u ook maar al te graag in de winkel om u advies te geven en te helpen met uw keuze. Ook kunt u hier onze tweedehands zadels bekijken.

Lees ook:

Onze Zadelspecialisten

Sybren Minkema

Actief in dressuur en tuigsport met Friese paarden. Gespecialiseerd in (Fryso) zadels aanmeten.

Emma Spoelstra – Kingma

Actief in dressuursport (KWPN en Fries). Gespecialiseerd in (Fryso) zadelsopvullen, zadel reparatie, Bit- en Bridle fitter en aanmeten De Niro rijlaarzen.

Marian Raven

Actief in spring en dressuursport (KWPN). Gespecialiseerd in (Fryso) zadels opvullen en repareren.

Elzelien Renssen

Actief in fokkerij van Friese paarden.Gespecialiseerd in zadels aanmeten klantcontact en ruitersportartikelen verkopen, aanmeten De Niro rijlaarzen.

Rianne de Jong – Struijs

Actief in dressuursport. Gespecialiseerd in ruitersport artikelen verkopen, webshop beheer, Social Media, klantcontact en aanmeten De Niro rijlaarzen.

Meinie Kampen

Actief in dressuursport. Tweespan winkel en webshop, advies en verkoopmedewerkster, Social Media en aanmeten De Niro rijlaarzen.

Anna Maaike Fokkema

Anna Maaike heeft jarenlang met Friese paarden gewerkt, nu rijdt en ment ze met haar tuiger. Gespecialiseerd in zadels opvullen en repareren.

Marrit de Vries

Marrit is actief in de dressuursport met zowel Friese paarden als KWPNers. Gespecialiseerd in zadels opvullen en repareren.