DutchEnglishGerman
Home Zadelservice Tweedehands zadels

Tweedehands zadels

Bent u op zoek naar een tweedehands zadel? Wij bieden u een ruim aanbod van gebruikte zadels van Fryso en andere diverse merken. Zowel dressuur als spring en veelzijdig. Vanwege het snel wisselende aanbod in ons assortiment tweedehands zadels is het verstandig eerst telefonisch contact op te nemen om te kijken of het betreffende zadel nog aanwezig is. De zadels worden kaal geleverd (d.w.z. zonder beugels, beugelriemen en singel.

Wij kunnen met gebruikte zadels langskomen om bij u thuis te passen. De kosten hiervoor zijn €75 (exclusief eventueel opvullen). Bel voor het maken van een afspraak met ons, zodat wij kunnen kijken of we op dit moment tweedehands zadels in ons aanbod hebben die passen bij uw wensen en paard.

U kunt ook met uw paard bij ons langskomen in de winkel in Boornbergum om meerdere zadels te passen (gratis). Onze medewerkers helpen u met kiezen. Ook hiervoor kunt u ons het beste van tevoren bellen of er een mogelijk geschikt zadel aanwezig is.

U kunt ook 1 tot 3 zadels meenemen om thuis onder het zadel uitproberen. U kunt het zadel een week lang uitproberen en wanneer het niet past krijgt u uw geld terug. Wij geven u kosteloos advies over de aanschaf van het juiste tweedehands zadel voor uw paard.

Ons actuele aanbod

  • 100% Handgemaakt
  • Eigen pas en meetservice
  • +25 jaar kennis & ervaring
  • Echt Engels leer + 1 jaar garantie
  • 5 Jaar garantie op de boom
  • Bezoek onze paardensportwinkel >
Meer weten over onze zadels of een service-afspraak plannen?

Tweedehands zadel passend maken

Als u heeft besloten om een tweedehands zadel te kopen dat u heeft uitgeprobeerd, is het mogelijk een zadelcontrole te laten doen. Bijvoorbeeld als u twijfelt of het zadel goed ligt, of dat het mogelijk opgevuld dient te worden.

Wij hebben voor zadelcontroles 4 medewerkers in dienst. Zij doen dit op locatie, d.w.z. bij uw paard. U hoeft uw zadel dus niet voor een paar dagen te missen. We checken het zadel door vooraf te rijden, vervolgens de diagnose te stellen en dan gaan we aan de slag. Daarna wordt er wederom gereden om te zien/controleren of alles naar wens is, soms kan dit meerdere malen noodzakelijk zijn.

  • De kosten voor standaard opvullen zijn: € 90,- (afhankelijk van de hoeveelheid tijd en materiaal kan dit eventueel meer kosten).
  • De eerste opvulbeurt is niet bij de prijs van onze zadels inbegrepen. Wij brengen deze kosten ter plekke bij u in rekening (contant of via PIN).
  • De afstand wordt gemeten, via Google Maps, vanaf onze startlocatie in Boornbergum (de winkel)