DutchEnglishGerman
Home Review Gerda de Groot

Review

Al 15 jaar fryso zadels!

Ik ben al fan vanaf het eerste uur en rijdt al bijna 15 jaar op de geweldige Fryso zadels! Inmiddels heb ik al meerder modellen gehad zowel de Legacy, de Luxe als de Comfort heb ik op verschillende paarden gebruikt.

Naam: Gerda de Groot
Woonplaats: Bakhuizen
Hoogst gereden niveau: ZZ-Licht
Type zadel: Fryso Comfort

  • 100% Handgemaakt
  • Eigen pas en meetservice
  • +25 jaar kennis & ervaring
  • Echt Engels leer + 1 jaar garantie
  • 5 Jaar garantie op de boom
  • Bezoek onze paardensportwinkel >
Meer weten over onze zadels of een service-afspraak plannen?

Fryso Comfort: Fijn voor het paard

Momenteel rij ik met de Fryso Comfort zowel op onze verrichtingshengst Romke van Bielenfeld als op Ferrari mijn ZZ-licht paard. Ook mijn 3 jarige hengst Teade van Swichum loopt heerlijk met dit zadel op zijn rug. Dit nieuwe model geeft je extra contact met je paard, iets wat ik als zeer prettig ervaar. Het zadel geeft veel schoudervrijheid en heeft de juist boombreedte zodat de paarden hun rug optimaal kunnen gebruiken. Daardoor kan je als ruiter ook lekker zitten en door de juiste kniewrongen kunnen je benen mooi stil en recht langs je paard liggen.

Ook de passervice en de opvulservice is perfect bij Fryso/Tweespan Ruitersport! Wanneer ik twijfel of het zadel wel helemaal goed ligt op een nieuw paard dan komen ze gelijk even langs om dit te checken! Ik hoop nog vele jaren veel rijplezier te ervaren met deze fijne zadels!