DutchEnglishGerman
Home Review Anneke Wientjes

Review

Na 8 jaar is het zadel nog steeds in super staat

Sybren noemt me altijd een van zijn vaste en trouwste klanten. Als meisje van net 11 jaar reed ik op onze toen nog 3 jarige fries op de Fryso Legacy. Omdat deze voor mijn moeder was aangemeten was de zit veelste groot voor mij. Enkele jaren later ben ik toen overgestapt op de Fryso de Lux. Welke na ruim 8 jaar nog steeds in super staat is en altijd nog op hetzelfde paard ligt.

Naam: Anneke van den Branden-Wientjes
Woonplaats: Bergeijk (Noord-Brabant)
Hoogst gereden niveau: Z1 dressuur
Type zadel: Fryso Legacy, Fryso de Lux en nu de Fryso Expression

  • 100% Handgemaakt
  • Eigen pas en meetservice
  • +25 jaar kennis & ervaring
  • Echt Engels leer + 1 jaar garantie
  • 5 Jaar garantie op de boom
  • Bezoek onze paardensportwinkel >
Meer weten over onze zadels of een service-afspraak plannen?

Perfecte zadel pasvorm gevonden

Ik was zo enthousiast over Fryso zadels, dat het voor mij van zelfsprekend was dat ik toen op mijn andere drie jarige ook een Fryso zadel wilde. Toen kwam ik uit bij een tweedehandse Fryso de Luxe. Na 2,5 jaar heb ik deze in geruild voor het nieuwste model de Fryso Expression. Dit zadel heeft niet alleen een heerlijke zit, maar ook een perfecte pasvorm met extra schoudervrijheid, doordat het zadel wat terug uitgesneden is. Mijn paard loopt er veel ruimer door, en ik wil niet meer uit het zadel. Heerlijk…

Alle Fryso zadels zijn van super kwaliteit en ze zitten heerlijk. Ook Fryso zelf heeft een topservice. Ze komen speciaal vanuit het Noorden van het land naar het Zuiden van het land voor het (half)jaarlijks opvullen. Maar ook op (friezen)wedstrijden zijn ze altijd bereid om naar je zadel te kijken en deskundig advies te geven. Geen een vraag is te gek voor Elzelien of Sybren. Alles wordt mogelijk gemaakt!