DutchEnglishGerman
Home Review Esther Hoekstra

Super Service & Kwaliteit!

“De service van Fryso is echt fantastisch, ze denken met je mee en kijken naar wat de wensen van de ruiter zijn. Daarnaast hebben ze veel expertise en staat het paard ook centraal.”

Naam: Esther Hoekstra
Woonplaats: Kollumerzwaag
Hoogst gereden niveau: ZZ-Zwaar / 135 Springen
Type zadel: Fryso Comfort AE Special & Fryso Mono Jump
Website: https://stalestherhoekstra.nl/

  • 100% Handgemaakt
  • Eigen pas en meetservice
  • +25 jaar kennis & ervaring
  • Echt Engels leer + 1 jaar garantie
  • 5 Jaar garantie op de boom
  • Bezoek onze paardensportwinkel >
Meer weten over onze zadels of een service-afspraak plannen?

Esther heeft zowel dressuur als springzadels van Fryso, met al haar zadels is ze super tevreden en happy!

Fryso Mono Jump
Het is heel fijn dat je ongedwongen zit hebt, je zit vrij maar door het monoblad zweetblad zit je dicht bij het paard. Je hebt veel conact met het paard. Daarnaast lig het makkelijk op veel paarden, en ze springen en lopen er allemaal fijn onder. Ook het zadelmak maken/beleren met dit zadel is echt heel fijn. Door de lange singelstoten kan ik ook makkelijk met verschillende dressuursingels rijden, deze liggen vaak ook mooier achter het schouder van het paard.

Fryso Comfort AE Special
Esther heeft twee dezelfde type zadels, de fryso Comfort AE Special, echter met twee verschillende boommaten. Hierdoor kan Esther zelf kiezen wel zadel op welk paard het beste ligt en past. Qua zit hebben de zadels een diepe zit, maar het voelt niet heel gedwongen. Door de vorm wrong (Deep 2010 Carved), ligt het been mooi aan het zadel en om het paard. Het onderbeen is stabiel en ik heb veel steun.

Esther heeft een Trainingsstal in het Friese Kollumerzwaag. Hier kun je terecht voor het beleren, opleiden en corrigeren van (jonge) paarden. Maar ook voor verkoop en het uitbrengen in de wedstrijdsport van spring- en dressuurpaarden

Momenteel rijdt Esther met Mr. Magic Colors (v. Freeman VDL) op 130m niveau springen, en heeft voorheen met diverse paarden tot ZZ-Zwaar niveau in de dressuursport gereden.