DutchEnglishGerman
Home Review Marsja Dijkman – de Vries

Review

Zadel voor betere sportprestaties

In 2007 werd ik Kampioen in het L1 met het paard Jetse O. tijdens het dressuurkampioenschap Friesch Paard in Kootwijk. Hiermee won ik een Fryso zadel, ontzettend blij was ik natuurlijk! Want wie wint nou een dressuurzadel?! Kort na mijn overwinning kwam Sybren Minkema bij ons op stal om mijn gewonnen zadel aan te meten. Ik was helemaal weg van de Fryso Legacy, het zadel zat erg fijn, gaf me voldoende steun en ook het paard reageerde er goed op, zo goed zelfs dat we in de jaren die volgden veel prijzen hebben gewonnen en het tot de Lichte Tour wisten te schoppen. Helaas moest ik het paard door een noodlottig ongeval in laten slapen.

Naam: Marsja Dijkman -de Vries
Woonplaats: Pingjum
Hoogst gereden niveau: Grand Prix
Model Zadel: Fryso Comfort AE Special

  • 100% Handgemaakt
  • Eigen pas en meetservice
  • +25 jaar kennis & ervaring
  • Echt Engels leer + 1 jaar garantie
  • 5 Jaar garantie op de boom
  • Bezoek onze paardensportwinkel >
Meer weten over onze zadels of een service-afspraak plannen?

Nieuw type zadel speciaal op maat gemaakt

De afgelopen jaren heb ik veel getalenteerde paarden mogen rijden, en op veel daarvan heb ik Fryso zadels. In de loop der jaren heeft Fryso zadels zich enorm weten te ontwikkelen, zo wordt er niet alleen rekening gehouden met de beweging van het paard maar ook de houding en zit van de ruiter/amazone. Dit heel is erg belangrijk. Zo had ik vorig jaar 2 nieuwe zadels nodig, 1 voor de dekhengsten die ik rijd voor Stal Chardon en 1 voor een KWPN’er van mijzelf. Samen met Tweespan Ruitersport hebben we gekeken naar een Fryso Zadel wat niet alleen goed op de paarden past maar waarin we ook mijn houding en zit nog meer konden optimaliseren. Daarin kreeg ik het voorrecht om een type zadel te proberen die net nieuw op de markt was, en door een aantal aanpassingen die specifiek op mij en mijn paarden gericht waren heb ik mijn ultieme zadel gekregen die zorgt voor betere sportprestaties.

Ik ben blij met de aandacht die het team van Fryso geeft aan zowel paard en ruiter om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen en dat is voor mij zo hoog mogelijk in de dressuursport. Al met al, een zeer tevreden klant!