DutchEnglishGerman

Onderhoud voor uw Zadel

Fryso Ledervet is het ideale product om uw Fryso zadel en ander harnachament te beschermen (tegen water en scheuren), te onderhouden en het verlengt de levensduur van het materiaal. Doordat het ledervet zeer gemakkelijk in de poriën van het leder dringt, wordt het leder goed gevoed en kan het zich herstellen. Deze Fryso Ledervet is gebaseerd is op basis van natuurlijke dennenhars en wordt met de hand gemaakt. Door het gebruik van natuurlijk materialen zal het vet beter in het leder intrekken dat wat u van veel andere producten gewend bent.

Fryso Ledervet kunt u goed gebruiken op lederen zadels, hoofdstellen, teugels, ander tuigage maar ook op uw meubilair, tassen, kleding enz. (uitgezonderd suede producten).

– Gemaakt van natuurlijke elementen
– Op basis van dennenhars waardoor deze veel beter in het leder intrekt
– Fryso Ledervet wordt met de handgemaakt
– Top product voor de verzorging van uw Fryso Zadel
– Basisverzorging voor iedere dag!
– Bij regelmatig gebruik blijft het leder soepel en waterafstotend.

Inhoud: 200ml

Fryso ledervet in onze webshop

  • 100% Handgemaakt
  • Eigen pas en meetservice
  • +25 jaar kennis & ervaring
  • Echt Engels leer + 1 jaar garantie
  • 5 Jaar garantie op de boom
  • Bezoek onze paardensportwinkel >
Meer weten over onze zadels of een service-afspraak plannen?

Onze Zadelspecialisten

Sybren Minkema

Actief in dressuur en tuigsport met Friese paarden. Gespecialiseerd in (Fryso) zadels aanmeten.

Emma Spoelstra – Kingma

Actief in dressuursport (KWPN en Fries). Gespecialiseerd in (Fryso) zadelsopvullen, zadel reparatie, Bit- en Bridle fitter en aanmeten De Niro rijlaarzen.

Marian Raven

Actief in spring en dressuursport (KWPN). Gespecialiseerd in (Fryso) zadels opvullen en repareren.

Elzelien Renssen

Actief in fokkerij van Friese paarden.Gespecialiseerd in zadels aanmeten klantcontact en ruitersportartikelen verkopen, aanmeten De Niro rijlaarzen.

Rianne de Jong – Struijs

Actief in dressuursport. Gespecialiseerd in ruitersport artikelen verkopen, webshop beheer, Social Media, klantcontact en aanmeten De Niro rijlaarzen.

Meinie Kampen

Actief in dressuursport. Tweespan winkel en webshop, advies en verkoopmedewerkster, Social Media en aanmeten De Niro rijlaarzen.

Anna Maaike Fokkema

Anna Maaike heeft jarenlang met Friese paarden gewerkt, nu rijdt en ment ze met haar tuiger. Gespecialiseerd in zadels opvullen en repareren.

Marrit de Vries

Marrit is actief in de dressuursport met zowel Friese paarden als KWPNers. Gespecialiseerd in zadels opvullen en repareren.