DutchEnglishGerman

Diverse opties

Heeft u speciale wensen, los van de uitstraling? Of heeft uw zadel specifieke aanpassingen nodig om het zadel passend te maken voor uw paard? Hieronder vindt u deze mogelijkheden. Heeft u wensen die er niet bij staan? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer weten?

  • 100% Handgemaakt
  • Eigen pas en meetservice
  • +25 jaar kennis & ervaring
  • Echt Engels leer + 1 jaar garantie
  • 5 Jaar garantie op de boom
  • Bezoek onze paardensportwinkel >
Meer weten over onze zadels of een service-afspraak plannen?

Naamplaatje

Het Fryso naamplaatje op de cantle is te personaliseren met eigen tekst, zoals de naam van het paard. Meerprijs € 145.

Aangepast kussen

Het kan noodzakelijk zijn om is sommige gevallen een extra kussen aan het panel toe te voegen, de kussens te verkorten, de kussens te verlengen of om de achterkussens een andere vorm te geven. Dit is maatwerk en doen wij om een goede ligging van het zadel te creëren. Meerprijs: € 75.

Meer weten?

Zadeltasringen

Toevoeging van ringen om een zadeltas aan vast te maken. Meerprijs €100.

Beugelriemlus

Fryso dressuurzadels worden standaard zonder beugelriemlus geleverd. Het is mogelijk om een beugelriemlus aan het zadel te laten maken of een sleuf in het zweetblad aan te brengen. Meerprijs €50.

Kleur fittings

De meeste Fryso zadels worden standaard geleverd met RVS (zilverkleurig) fittings. Geeft u de voorkeur aan messing (goudkleurige) of rosé goud gekleurde fittings op uw zadel? Ook dat is geen enkel probleem.

Onze Zadelspecialisten

Sybren Minkema

Actief in dressuur en tuigsport met Friese paarden. Gespecialiseerd in (Fryso) zadels aanmeten.

Emma Spoelstra – Kingma

Actief in dressuursport (KWPN en Fries). Gespecialiseerd in (Fryso) zadelsopvullen, zadel reparatie, Bit- en Bridle fitter en aanmeten De Niro rijlaarzen.

Marian Raven

Actief in spring en dressuursport (KWPN). Gespecialiseerd in (Fryso) zadels opvullen en repareren.

Elzelien Renssen

Actief in fokkerij van Friese paarden.Gespecialiseerd in zadels aanmeten klantcontact en ruitersportartikelen verkopen, aanmeten De Niro rijlaarzen.

Rianne de Jong – Struijs

Actief in dressuursport. Gespecialiseerd in ruitersport artikelen verkopen, webshop beheer, Social Media, klantcontact en aanmeten De Niro rijlaarzen.

Meinie Kampen

Actief in dressuursport. Tweespan winkel en webshop, advies en verkoopmedewerkster, Social Media en aanmeten De Niro rijlaarzen.

Anna Maaike Fokkema

Anna Maaike heeft jarenlang met Friese paarden gewerkt, nu rijdt en ment ze met haar tuiger. Gespecialiseerd in zadels opvullen en repareren.

Marrit de Vries

Marrit is actief in de dressuursport met zowel Friese paarden als KWPNers. Gespecialiseerd in zadels opvullen en repareren.